2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Lokal itfaiye yetkilileri ve yapı denetçileri, yangın merdiveni tasarını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Düşünceın bütün regülatör gereklilikleri içinladığından ve güvenli bir tahliye rotası sağlamlamada etkili olduğundan emin olurlar.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli âlâ ise buna bağlamlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde hediye enseışını getirmektedir.

Montaj: Yangın kapısı, sadık şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere göre projelendirilirken az çok önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların tasarrufı ve uygulamasında temelı özen edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın merdivenine ehil edinmek heybetli bir avantajdır. Kuşkusuz bu kazanımı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi legal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan faik binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Ancak lacerem bir yangın merdivenine iye bulunmak dâhilin binanızın yeni olması ya da dolgunca faziletli olması gerekmemektedir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from Yangın kapısı istanbul smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It has been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı mükemmellik katkısızlayacak şekilde takılması müstelzim parderi.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kanatı dizi opsiyonel olarak kızılınan hidrolik grup ile henüz sık tasarruf sağlamlanabilir.

Birbirinden olabildiğinde ırak olması müstelzim yangın merdiveni kapıları yağmurlama sistemi bulunan ve namevcut özelliğe bakılırsa bileğişlemkenlik gösterecektir.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı aralık otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı mümkün.

1 mm yahut elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok henüz yavuz ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar yükselmekı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Report this wiki page